Beauty 13 Iulie 2022 12:16 de Advertorial
Dacă preferi îmbrăcămintea casual de dimineață până seara, vei găsi inspirație pentru ținutele zilnice în colecția Reserved High Summer, care combină tendințele actuale cu cele din mileniul trecut. Stilul Y2K este unul dintre cele mai remarcate, unde hainele rămân mulate pe corp, adăugându-le panglici, multe fante și detalii care îmbrățișează siluetele. În această vară, încrederea de sine, indiferent de mărime, reprezintă un trend de top.

High Summer este o îmbinare a celor mai vibrante culori ale momentului: de la un verde neon, roz intens și cobalt acaparator până la nuanțe delicate precum violet pal. În locul imprimeurilor se regăsesc gradiente moderne: negru-verde, care amintește de o lume virtuală, și oranj-violet, inspirat de apusurile trăite la malul mării. Mai mult, această colecție păstrează texturile fine, unde rolul principal aparține detaliilor: volane, cravate, bretele duble sau benzi suplimentare care se pliază pe siluetă. High Summer lasă o bună parte a corpului la vedere - mâinile, spatele și picioarele. Însă, articolele vestimentare sunt echilibrate: dacă o rochie acoperă în întregime spatele, în acest caz lungimea ei este maxi. Dacă este vorba de o fustă mini, aceasta este cu talie înaltă. Piesele din colecție sunt menite să fie purtate în stil overlay. Suprapunerea materialelor transparente oferă un aspect unic, avant-garde.

Colecția este formată din rochii lungi cu decolteu legat și șifonat caracteristic, rochii midi din plasă cu bretele duble sau cu mâneci scurte, fuste mini trapezoidale, precum și diverse tipuri de topuri - cu bretele scurte până la cele sub formă de cardigan sau un body cu mânecă lungă. De asemenea, se regăsește și un omagiu adus stilului Y2K: trening din velur în nuanțe de cobalt și roz.

Reserved High Summer include și costume de baie moderne: bikini cu legături suplimentare, decorative în jurul taliei și șoldurilor, și într-o variantă dintr-o singură piesă, asimetrică, cu decupaje înguste. Culorile sunt expresive, precum roz, turcoaz sau lime.

Articolele vestimentare sunt ideale pentru festivalurile verii, unde originalitatea, confortabilitatea și stilul curajos sunt mai mult decât bine văzute. Piesele individuale pot fi combinate într-un număr mare de modalități, unde fiecare posibilitate oferă un efect intrigant.

Citeste si:
Iată o colecție de încălțăminte inspirată de cultura Mountain Biking
Iată o colecție de...

Colecția Reserved High Summer este valabilă începând cu data de 28 iunie, 2022.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.