Materiale netede, cut-uri clasice și un stil atemporal,dar și decupaje moderne, volane și imprimeuri ireale, create digital. Toate disponibile în nuanțele vibrante ale verii. Culori inspirate din fructe precum zmeura, căpșuna sau afina, se îmbină minunat cu portocaliul sau verdele exotic care se regăsește în pozele din escapadele de vară în natură. Colecția de vară Reserved combină contraste care caută să atingă o balanță când vine vorba de alegerea unei ținute.

Strălucirea vacanței poate fi regăsită în cut-urile economice ale costumelor și rochiilor sau în cut-urile geometrice de la nivelul taliei, completate cu bretele fine, funde dar și pene decorative care oferă un finishing impecabil fustelor mini sau manșetelor. Brand-ul reinventează orice stereotip clasic al hainelor, oferind o serie de nuanțe vibrante, precum coralul sau violetul electrizant.

O jachetă cu un singur rând de nasturi, pantaloni șifonați, rochii mini cu două rânduri de nasturi sau un set care are în componență o jachetă scurtă, constituie o bază energică pentru această vară, gata să fie completată cu imprimeurile florilor de hibiscus hawaiian sau modelele asimetrice create din materialul tricotat în culoarea curcubeului. De asemenea, colecția cuprinde și o serie de printuri originale ce reprezintă rezultatul unei experimentări de fotografiere a florilor și inversare a culorilor într-un program grafic. Și aici intervine asimetria volanelor, a croielilor, dar și a abordărilor geometrice - un exemplu ar putea fi decolteurile din colecție.

Deși este o colecție de vară, multi-layering-ul își păstrează locul special. O salopetă florală care evidențiază formele siluetei, arată superb purtată pur și simplu, dar alături de o cămașă largă reprezintă mereu un twist surprinzător. În același mod, o rochie care are un decolteu în forma de V poate fi purtată peste o bluză în nuanța lilac cu mâneci bufante, sau un top scurt portocaliu poate fi combinat cu o fustă lungă tip tub, alături de o jachetă tip box în culoarea roz. Culorile puternice se completează una pe cealaltă, asortându-se totodată cu trend-ul de dopamine dressing. Asemănările dintre design-ul articolelor vestimentare conectează colecția, făcând-o astfel perfectă pentru job, dar și pentru valiza de vacanță. Totul depinde de context și interpretare - hainele fiind atât elegante, cât și casual.

Citeste si:
Cele mai bune branduri de anvelope auto pentru sezonul de vară
Cele mai bune branduri de...

Și pentru că accesoriile sunt cele care completează o ținută, este important să acordăm atenție acestor detalii - decorațiuni cu lanțuri în stilul anilor 90, pene decorative, împletiturile ce se regăsesc în componența genților de mână, bijuterii cu forme surprinzătoare sau chiar modul în care bretelele sunt legate, mai ales în zona spatelui.

Sesiuna foto din cadrul colecției a fost realizată de duo-ul Frankiewicz & Różniata, iar fața campaniei este modelul polonez Małgosia Bela. Totul se întâmplă într-un peisaj stâncos, într-o zonă de litoral, unde modul în care Ewelina Gralak stilizează ținutele oferă o expresivitate impresionantă, alături de o eleganță și feminitate aparte.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.