Beauty 31 Mai 2022 13:35 de Alexandra Chivu
Pielea ta poate fi la fel de fantastică precum produsele de îngrijire pe care le folosești. Îmbunătățeste-ți rutina de îngrijire a pielii cu marca suedeză de beauty FOREO și schimbă total aspectul pielii tale cu BEAR: primul dispozitiv cu microcurent aprobat de FDA care oferă un lifting non-invaziv. BEAR folosește o combinație de microcurenți și tehnologia T-Sonic pentru a oferi pielii un aspect mai ferm, fin, dar și tineresc în același timp. Dispozitivul anti-aging stimulează și ridică peste 69 de mușchi ai feței, ce te ajută să obții un aspect tonifiat și îngrijit în doar 90 de secunde!

Pe măsură ce popularitatea tratamentelor la domiciliu este în creștere, FOREO a dezvoltat BEAR pentru persoanele care sunt în căutarea unui aspect revigorant și ferm al pielii fără a folosit proceduri invazive. Dispozitivul aprobat de FDA este instrumentul perfect, fiind non-invaziv și lipsit de șocuri, cât și ușor de utilizat. Acesta îmbuntățește în același timp circulația și stimulează producția de colagen, lăsându-te cu o față întinerită. Nu e de mirare că cel mai sigur dispozitiv cu microcurenți din lume este atât de iubit și folosit de celebrități, printre care se numără Chrissy Teigen, Kim Kardashian, Paris Hilton și Huda Kattan, renumit beauty guru.

Sferele metalice de microcurent care se regăsesc pe suprafața dispozitivului BEAR canalizează curenții electrici de tensiune joasă pentru a tonifia celulele pielii, astfel încât acestea să pară umflate - ca și mușchii tăi după ce ridici niște greutăți la sală. Răsfață-ți linia maxilarului, obrajii, fruntea și gâtul, cu un tratament de cea mai înaltă calitate. De asemenea, BEAR este disponibil și într-o variantă mini. Bear mini funcționează folosind aceeași tehnologie pe bază de microcurenți pentru a se concentra cu atenție pe zonele mai greu accesibile ale feței, cum ar fi zona ochilor și a gurii.

În momentul când folosești BEAR sau BEAR mini e recomandat să aplici și produsul SERUM SERUM SERUM din gama FOREO, pentru a crea o balanță când vine vorba de hidratarea pielii. Bogată în acid hiarulonic și squalan, formula bogată în antioxidanți hidratează, întinerește și ajută BEAR să ofere feței tale tratamentul de care ai nevoie.

Ești gata să îți definești trăsăturile faciale cu BEAR? Descoperă gama completă FOREO pe notino.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.