Beauty 25 Mai 2022 15:37 de Alexandra Chivu

Vara este timpul perfect să scoatem la înaintare rochiile, de preferat dintre cele mai vaporoase, comode, cu print floral și în culori ce ne aduc aminte de curcubeu, înghețate, soare, plajă și nu numai. Automat trasăm un semn de egal între rochii și sezonul de vară.

Magazinul online Bobomoda.ro este un univers al rochiilor. Indiferent că ești genul de femeie activă, care mai degrabă preferă rochia tricou și teniși sau cea care iese din casă numai dacă este la 4 ace aici vei găsi opțiuni vestimentare potrivite ție.

Ce rochii sunt în trend în această vară

Trendurile de anul acesta au în vizor o varietate de culori, accesorii și tipare. Alege dintre acestea ce ți se potrivește. Fie că ești în căutare de rochii elegante de vara cu care să te îmbraci când participi la un eveniment sau dorești variante casual, iată ce este în trend în vara lui 2022:


  • Rochiile decupate - mcii decupaje la spate incită, sunt hot ca și vremea și pot fi exact ce trebuie pentru a ieși din anonimat. Vei avea un look sexy și totuși temperat. Poți alege în acest sens rochiile cu decupaj la spate.


  • Rochii mini - pe principiul dacă arăți bine, de ce să nu ai încrederea în tine necesară pentru a afișa un look sexy? Alege rochiile mini și bucură-te de soarele care îți atinge pielea. Poți alege de la bobomoda.ro rochia numită Lambada, în nuanță delicioasă apricot sau Rosallia, în ton de alb. Este o alegere minunată, poate nu și dacă ești invitată la o nuntă, pentru că albul este exclusiv pentru mireasă.


  • Rochii cu franjuri - sună a rochie vintage. Croiul ales te poate ajuta să faci din acest tip de ținută una potrivită pentru un look vintage sau unul mai modern. Descoperă spre exemplu rochia Macarena, în ton modern de lime, la bobomoda.ro.


  • Dungi sau babydoll - de asemenea în topul rochilor în trend în această vară se numără și cele de tip babydoll sau cu dungi. Atenție însă, dungile verticale nu sunt problematice, însă cele orizontale pot crea iluzia optică de forme mai voluptoase, deci atenție ce alegi.

    Citeste si:
    Rochii la modă pentru vara 2023: Top Recomandări de la DyFashion
    Rochii la modă pentru vara...



De la distracție în pat - pijamalele de vară tot la Bobomoda le găsești

După ce ai terminat sesiunea de shopping pentru petrecere nu uita că sezonul cald vine și cu alte preferințe. Ținuta de noapte este cea care îți aduce visul nopților plăcute sau dimpotrivă. Alege din colecțiile disponibile la Bobomoda pijamale dama vara.

Vara este timpul perfect pentru seturile de pijama cu tricou și pantaloni scurți. Dacă ești mai sofisticată în privința gusturilor, alege seturile de rochii cu halat, scurte, din materiale satinate. Îți dau senzația aceea plăcută de răcoare, materialul este fluid și nu te incomodează cu absolut nimic. Parcă nici nu ai purta pijamale! Iar asta este un real răsfăț, mai ales după lungi zile în care temperaturile din termometre s-au menținut ridicate.

Citeste si:
Cele mai bune branduri de anvelope auto pentru sezonul de vară
Cele mai bune branduri de...

Deci, ce mai aștepți? Alege-ți favoritele de la bobomoda.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2022 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.