Beauty 3 Mai 2022 12:08 de Alexandra Chivu
În această primăvară, Maria Nila lansează faimosul Beauty Bag într-o nouă versiune ce include, de asemenea, toate gamele Care & Style, împreună cu un Styling Bag ce conține produsele esențiale pentru look-uri de sezon.

Gențile de frumusețe sunt fabricate din plasă reciclată din sticle PET, un material care este atât durabil, cât și ușor de curățat. Ca și toate produsele Maria Nila, fiecare geantă conține exclusiv produse 100% vegane și prietenoase cu animalele care sunt produse în Suedia, garantând condiții de lucru sănătoase și calitate înaltă a ingredientelor și ambalajului. Datorită plasei transparente vei găsi cu ușurință ceea ce ai nevoie pentru rutina ta zilnică, iar noul buzunar te va ajuta să ții evidența lucrurilor mai mici pe care ai vrea să le iei cu tine în acest sezon. Lansarea Beauty Bag va fi prezentată prin noua campanie de look book Maria Nila, Weekend Edits, unde trei străini se întâlnesc într-o cafenea pitorească vineri după-amiază, iar când ceasul bate ora 17:00 și razele soarelui ajung la bar, începe weekendul.

Beauty Bags 2022

Styling Bag

Formată din Cream Heat Spray, Ocean Spray, Argan Oil, Cleansing Powder și Power Powder, această gentuță este partenerul ideal de stilizare ce te ajută să creezi diferite look-uri pe tot parcursul sezonului.

Hear & Hair Heal

Un șampon și balsam calmant, ce stimulează creșterea părului, cu Piroctone Olamina și extract natural de Aloe Vera, ce elimină mătreața și tratează problemele scalpului.

Luminous Colour

Un șampon și balsam ce repară și fortifiază structura părului și oferă strălucire. Extractul de rodie și complexul Colour Guard protejează părul și menține culoarea părului vopsit.

Sheer Silver

Un șampon și balsam ce neutralizează tonurile de galben prin pigmentul violet și extractul de mure. Această formulă adaugă strălucire și fortifiază structura părului.

Citeste si:
Beauty must haves pentru o vară perfectă
Beauty must haves pentru o...

True Soft

Un șampon și balsam ce netezește părul uscat, care hidratează și întărește structura păului. Uleiul de argan îl menține moale și reduce firele rebele, are efect anti-static și adaugă strălucire.

Structure Repair

Un șampon și balsam reparator pentru păr deteriorat, uscat și tratat chimic. Extractul de alge ajută părul să-și recapete puterea naturală, catifelarea și strălucirea.

Pure Volume

Un șampon și balsam pentru volum, ce îngroașă și adaugă textură firului de păr fin, în timp ce fortifiază. Vitamina B5 oferă părului volum și vitalitate pentru un rezultat de lungă durată.

Produsele Maria Nila se gasesc exclusiv în magazinele Xpert Beauty și pe www.xpertbeauty.ro


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.