Viața nu este alcătuită numai din orele de muncă și stresul din fiecare zi. Veștile bune și evenimentele importante din viață sunt cele pentru care merită să muncim zilnic. Bucuriile de orice fel trebuie să existe pentru că, altfel ce rost ar mai avea toată truda?

Deseori apar evenimente importante la care participăm pentru a sărbători o nuntă, un botez sau chiar o logodnă ori o zi de naștere. Toate aceste momente sunt motive de fericire alături de cei dragi, pe care le prețuim cu adevărat. Totuși, orice sărbătoare de acest gen necesită și un anumit look. Aspectul fizic contează foarte mult pentru fiecare dintre noi, astfel că sunt necesare serviciile de beauty deseori.

Găsirea stilistului potrivit - o adevărată provocare

Atunci când vorbim despre serviciile de beauty sunt foarte multe persoane care vor să ajungă pe scaunul stilistului, dar atât de puține care reușesc. Motivul este că oamenii nu au acces la informații despre stiliștii din oraș și apelează de fiecare dată la aceleași saloane. Astfel, pentru o programare la coafor spre exemplu, sunt necesare zeci de apeluri și rugăminți pe la diverși stiliști, pentru a avea posibilitatea de a ajunge pe scaunul unuia dintre ei, abia peste o săptămână.

Având în vedere fluxul constant de oameni care apelează la serviciile de la saloanele de beauty nici nu este de mirare ca listele de programări sunt pline. Dar, iată că acum a apărut și o soluție în această arie de hair and beauty.

Există o aplicație care aduce mai aproape stiliștii de clienți și astfel orice persoană interesată de un serviciu ce poate fi realizat la salon poate vedea toate variantele din orașul său. Este, deci, o punte care permite oricărei persoane să beneficieze de serviciile de beauty exact atunci când are nevoie.

Programări mai facile la salon. Află cum

Poți obține o programare la salon în nu mai mult de 5 minute. Pentru a face acest lucru instaleaza aplicatia Stailer. Aceasta este aplicația care permite celor care vor să se aranjeze la salon înainte de orice eveniment important să ajungă în timp util pe scaunul stiliștilor.

Citeste si:
Primăvara prinde contur: Alege sacourile perfecte pentru a înfrunta...
Primăvara prinde contur:...

Prin această aplicație pot fi găsite toate serviciile din sfera beauty și anume coafat, tuns, manichiură, pedichiură, cosmetică, barber-shop, masaje de relaxare și orice alt serviciu de acest gen.

Platforma este gratuită și are disponibile toate informațiile necesare despre salon și stilist, inclusiv lista de prețuri și timpul de lucru. Să găsești un loc liber la salon atunci când ai nevoie nu ar trebui să fie un lux, dar din păcate realitatea este alta și pare o misiune imposibilă. Motiv pentru care această aplicație a venit ca o salvare pentru iubitorii de beauty.

Orice eveniment important din viața ta sau a unei persoane dragi trebuie sărbătorit cât se poate de frumos, pentru că toate sunt unice și emoționante. Motivele de bucurie din viață nu trebuie trecute cu vederea și cu orice ocazie este important să avem grijă de aspectul fizic. Toate acestea sunt posibile dacă descarci această aplicație și beneficiezi de serviciile pe care le oferă.

Citeste si:
Tot ce trebuie să ştii despre look-ul smart casual
Tot ce trebuie să ştii despre...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.