Știm cu toții cât de important este să avem grijă de pielea noastră, în special atunci când temperaturile scăzute își lasă amprenta asupra ei. De aceea, ne vedem nevoiți să ne ajustăm rutina de îngrijire în funcție de noile nevoi ale tenului. Anul acesta, FOREO vine în ajutorul tău pentru a te îndruma spre alegerea ideală, iar persoanele dragi vor rămâne plăcut surprinse.

BEAR, dispozitivul perfect pentru tonifierea feței

Pentru că nu doar corpul are nevoie de antrenament pentru a fi tonifiat și sănătos, FOREO ți-a pregătit un dispozitiv cu microcurent care vine la pachet cu cinci rutine disponibile pentru a-i oferi tenului tău un program personalizat care ajută pomeții, fruntea, gâtul și linia maxilarului. Acesta nu doar că tonifică tenul, canalizând energia direct în piele, dar pulsațiile T-Sonic netezesc liniile fine și ridurile, relaxând punctele de tensiune ale mușchilor.

UFO 2, pentru un tratament facial la tine acasă

În doar 2 minute, dispozitivul în formă de disc de la FOREO reușește să-ți aducă beneficiile unui tratament facial chiar la tine acasă. Acesta încorporează mai multe tehnologii de ultimă generație într-un design simplu și elegant, printre care și terapia cu lumină LED cu spectru complet. Toate cel 8 lumini intensifică puterea de absorbție a măștilor în piele, acoperind astfel toate nevoile tenului. Mai mult decât atât, dispozitivul combină termoterapia, crioterapia și pulsațiile T-Sonic pentru a oferi rezultate profesionale în doar 2 minute.

LUNA 3, alegerea ideală pentru un ten curat și radiant

Curățarea delicată a feței este un pas important pentru un ten radiant și lipsit de imperfecțiuni. Dispozitivul LUNA 3 de la FOREO prezintă tehnologia emblematică a mărcii, și este realizat în întregime din silicon ultra-igienic, cu perii moi, care alunecă ușor pe piele și oferă o exfoliere delicată. Acesta eliberează pulsațiile T-Sonic care străbat straturile pielii, stimulând astfel fluxul sanguin și scot la suprafață impuritățile prinse în pori. Pe lângă curățare, dispozitivul oferă o varietate de rutine de masaj care vizează zone specifice ale fetei, lăsând tenul radiant și textura pielii rafinată.

Imagination de la FOREO, baza de mască ideală pentru un ten hidratat

Pentru că ingredientele naturale și nutritive nu pot trece de bariera pielii, FOREO vine în ajutorul tău cu baza de mască Imagination, ce prezintă un complex de infuzie triplă care combină trei componente puternice: ester de specialitate, umectant și acid gras. Când avantajele tehnologiei se unesc cu cele ale naturii, puterea de absorbție a ingredientelor tale preferate este amplificată, pielea este penetrată în profunzime și toți nutrienții acestora sunt transmiși în cele mai adânci straturi ale pielii.

Citeste si:
SPĂRGĂTORUL DE NUCI ȘI CU MINE - pianista Alexandra Dariescu oferă...
SPĂRGĂTORUL DE NUCI ȘI CU...

Descoperă cele mai frumoase cadouri de Crăciun de la FOREO pe www.notino.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.