Brandul suedez de beauty-tech dezvăluie că Sfântul Graal al tinereții și frumuseții s-ar putea afla chiar în bucătăria ta. Noua bază de mască FOREO "Imagination” vă întâmpină în era măștilor personalizate, pe care le puteți face voi înșivă! 

Omenirea nu poate exista separată de lumea naturală și totuși, cu viața modernă, se pare că începem să pierdem legătura cu pământul care ne dă viață. Puternica companie suedeză de beauty-tech, FOREO, a luat în mâinile sale restaurarea echilibrului și a lansat “Imagination”, o bază de mască, care combină avantajele din ambele lumi - tehnologie de ultimă generație și cele mai rafinate ingrediente ale naturii, alături de un strop de magie marca FOREO.

"Consumatorii de frumusețe devin extrem de sofisticați și solicită mai mult decât un produs de îngrijire a pielii care funcționează. Își doresc o abordare holistică 360 care să le hrănească atât pielea, cât și mintea, iar “Imagination” reușește să facă asta. Baza de mască inovativă, ce conține un complex de infuzie triplă, este un amplificator de absorbție extrem de puternic, conceput pentru a se combina impecabil cu ingredientele din bucătăria ta, și funcționează ca o forță cu putere dublă pentru a activa și a supraîncărca potențialul ingredientelor organice la maximum, consolidând în același timp legătura moleculară care ține împreună această explozie de nutrienți și o transmit în cele mai adânci straturi ale pielii. Faptul că te joci cu ingredientele și devii creativ este un bonus care te ține cu picioarele pe pământ și care te reconectează cu natura.", explică Boris Trupcevic, CEO FOREO.

Așa cum sugerează și numele, ultima senzație FOREO te va duce dincolo de imaginație. Brandul este cunoscut pentru atracția sa magnetică către noile tehnologii și inovații care deja au revoluționat de mai multe ori industria frumuseții. FOREO este un lider, reușind să conducă pe cont propriu categoria beauty-tech spre viitor, fiind un brand concentrat pe client. Viitorul este despre personalizare. Pionierul suedez s-a întrecut pe sine de data aceasta punând consumatorii în centrul procesului de producție, astfel dându-le libertate completă pentru a controla ingredientele folosite pentru îngrijirea pielii. FOREO și-a implementat tehnologia revoluționară pentru a crea formula de bază hidratantă, realizată cu grijă pentru a se amesteca perfect cu ingrediente proaspete din bucătăria ta, oferind în fiecare zi un ritual proaspăt de îngrijire a pielii, făcut în casă. Natura ne cheamă să ne reconectam și să ne întoarcem la simplitate, iar “Imagination” de la FOREO oferă acea atingere specială, ajustarea necesară pentru ca natura să preia controlul pe deplin și să te ducă dincolo de imaginație.

Citeste si:
Afli la Factory Bootcamp cum să transformi afacerea într-un brand
Afli la Factory Bootcamp cum...

Nu este nimic nou în cultura mainstream când vine vorba de frumusețea DIY, iar natura este cunoscută pentru beneficiile sale holistice chiar înainte ca Regina Cleopatra să-și facă prima baie în lapte de măgar pentru a-și netezi pielea. Cu toate acestea, după multe dezamăgiri, nu ne putem abține să nu ne întrebăm cât de eficiente sunt aceste tratamente, pe măsură ce ne punem speranța într-o altă masca de față DIY pe care am căutat-o pe Google. Natura ne oferă cele mai bune ingrediente crude, nutritive, care au potențialul de a face minuni pentru pielea noastră, cu toate acestea, ele nu pot trece de bariera pielii și nu își pot face numărul de magie cu adevărat.

Complexul de infuzie triplă, știința din spatele invenției FOREO de ultimă oră

Citeste si:
5 rezoluții pentru un an în care să-ți fie bine cu tine
5 rezoluții pentru un an în...

Aici imaginația și FOREO se reunesc și se completează reciproc pentru a-și amplifica potențialul. Complexul de infuzie combină trei componente puternice: ester de specialitate, umectant și acid gras. Toate aceste trei elemente penetrează în profunzime pielea. Esterul crește hidratarea pielii, în timp ce un humectant o păstrează și acționează ca un solvent care ajută la transferul acestor ingrediente hrănitoare în piele. În cele din urmă, acidul gras, ce face parte din bine-cunoscuții acizi grași omega-6, este, în primul rând, un puternic agent activ, care optimizează nivelul de hidratare, mentinând în principal nivelul de elasticitate sănătos și îmbunătățind funcția de protecție a pielii împotriva factorilor de stres din mediul înconjurător. Acestea trei combinate garantează oferirea unei bombe nutrivite cu antioxidanți și vitamine, provenită din ingrediente organice și proaspete, care ajunge în cele mai adânci straturi ale pielii, unde pot obține cele mai vizibile rezultate, astfel ajungând să arătați și să vă simțiți mai tineri! Formula FOREO, vegană și cruelty-free, este sintetizată pentru a fi complet sigură, și poate fi folosită singură adăugând ingredinte proaspete din propria bucătărie, deoarece este plină de ingrediente benefice cum ar fi acidul hialuronic, care este puternic hidratant, squalane bogat in antioxidanți, alături de Vitamina E și Vitamina B, care este foarte calmantă, ce vor crește nivelul de hidratare a pielii lăsând-o fină si plină.

Citeste si:
Băneasa Shopping City continuă seria lansărilor de produse premium...
Băneasa Shopping City...

Dacă decideți să apelați la creativitate și să experimentați adăugând ingrediente organice nutritive, asigurați-vă că sunteți informați cu privire la ce poate face fiecare aliment pentru pielea voastră și la modul în care interacționează unul cu celălalt. "Făcut în casă" nu înseamnă întotdeauna și "sigur" deoarece există multe alimente și substanțe naturale care pot provoca alergii în contact direct cu epiderma. Uleiurile esențiale, cunoscute pentru beneficiile lor pentru sănătate pot face ravagii pe piele, provocând iritații și roșeață, în timp ce albușurile de ou crude, utilizate ca mască anti-îmbătrânire sau ca tratament pentru coșuri, vă pot expune chiar la infecții cu salmonella. Acest lucru nu înseamnă că aceste ingrediente sunt rele, ci pur și simplu să țineți cont de dozaj atunci când le aplicați pe piele, precum și să efectuați un test de precauție a sensibilității pielii prin aplicarea unei cantități mici de substanță pe mâna și să vedeți dacă există o reacție nedorită înainte de a o aplica pe pielea sensibilă a feței. Acesta este motivul pentru care este crucial să cunoașteți ingredientele și să va asigurați că faceți o prioritate din a vă păstra sănătatea pielii intactă, întrucât, la urma urmei, sănătatea reprezintă frumusețea. Odată ce v-ați informat pe deplin cu privire la diferite ingrediente și la modul în care acestea interacționează între ele, este timpul să duceți procesul la un nou nivel, pe măsură ce preluați pe deplin procesul de producție și utilizați “Imagination” pentru a începe propria carte de bucate de frumusețe. În plus, acest produs special nu numai că vă va hrăni pielea, ci și mintea, pe măsură ce vă scufundați în creativitate pentru un moment mindfulness. Noul membru al familiei FOREO vă va declanșa imaginația, permițându-vă să vă dezlănțuiți copilul interior și să vă jucați cu o varietate de ingrediente organice provenite din natură, fără a vă face griji cu privire la toxinele care pătrund în pielea voastră sau la producerea deșeurilor inutile. Simplu spus, aveți garanția că vă veți distra, în timp ce tenul va căpăta o strălucire sănătoasă din interior spre exterior după fiecare sesiune!  

Citeste si:
Mandinga, decizie istorică. Lansează „Kamasutra", prima bachata din...
Mandinga, decizie istorică....

Întregul proces curge lin și este transparent, precum și foarte distractiv și antrenant. Simplu spus, folosiți-vă creativitatea și imaginați-vă o mască perfectă, realizată manual cu cele mai bune și proaspete ingrediente. Amestecați fără efort ingredientele voastre preferate, naturale și neprocesate, cu o linguriță de “Imagination” și aplicați uniform pe piele. Dacă aveți impresia că toate acestea sună prea bine pentru a fi adevărate, căutați mai multe despre cele mai populare măști de față DIY preferate de celebrități, și experimentați ce poate face natura pentru pielea voastră. Odată ce ați văzut rezultatele evidente ale acestor elixiruri de casă, vă provocăm să vă imaginați ce ar putea face natura pentru pielea voastră cu doar un pic de “Imagination” și inovatorul complex de infuzie triplă.

Descoperă noul Imagination pe www.notino.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.