Demisioneaza sau nu? Nimeni nu stie, toata lumea este sceptica, insa un lucru este clar, cu totii isi doresc acest lucru.

Regimul lui Berlusconi se apropie de final, iar 9AM a vrut sa afle care sunt regretele acestuia si planurile sale de viitor – in noul numar al rubricii “Zeflemeaua Saptamanii”.

  • 9AM: Domnule Berlusconi, demisionati sau nu?

Silvio Berlusconi: Inca nu stiu. Dupa cum am zis, prima data trebuie sa treaca planul de relansare financiara si abia apoi voi vedea ce voi face.

  • 9AM: Considerati ca ati avut o viata grea la conducerea Italiei?

Silvio Berlusconi: Da, dupa cum am zis. Sunt un al doilea Mussolini si ma simt constrans de Parlament si populatie. Practic, nu am reusit sa fac nimic din ce imi doream si am muncit o gramada. Am lucrat atat de mult la bunastarea tarii incat a trebuit sa imi reduc simtitor numarul petrecerilor saptamanale. Am ajuns la doar 2 chefuri, iar pe vremuri tineam cate 5 pe saptamana – ca sambata si duminica trebuia sa ma odihnesc si eu, stiti, am o varsta totusi.

  • 9AM: Ce regretati cel mai mult din mandatul dumneavostra?

Silvio Berlusconi: In primul rand – regret ca nu am reusit sa cumpar toata mass-media si ma enerveaza la culme ca oamenii se uita si la alte posturi de televiziune decat cel detinut de mine. Le-am dat concerte, concursuri, femei goale, tot ce vroiau si ei tot ma tradeaza? Ce vroiau ca mai fac? Nu puteam sa cumpar chiar toata mass-media, ca nu imi mai ramaneau dupa aceea bani de cadouri pentru amante.

  • 9AM: De ce s-a ajuns in aceasta situatie?

Silvio Berlusconi: Este numai vina lui Sarkozy si a lui Merkel. S-au suparat probabil ca nu i-am invitat la chefurile mele. Ei, se stie ca Angela nu m-a iertat niciodata pentru incidentul cu planta, cand s-a speriat tare rau. Nu stiu de ce femeile astea din politica ma urasc asa de mult. Mi-am pus botox, mi-am facut implant de par, ma imbrac bine, sunt tot timpul bronzat, nu inteleg ce au cu mine. Cel mai tare m-a suparat incidentul cu Michelle Obama, saraca de ea, se vede ca nu a fost curtata de un barbat adevarat niciodata.
Citeste si:
Românii din Italia vor să fie recunoscuți oficial drept minoritate...
Românii din Italia vor să fie...

  • 9AM: Ce aveti de gand sa faceti daca renuntati la functie?

Silvio Berlusconi: Cred ca ma voi muta o perioada in Olanda.

  • 9AM: De ce tocmai Olanda?

Silvio Berlusconi: Pentru ca acolo prostitutia este legala si nu mai am chef de scandaluri si tribunale – poate o iau si pe Ruby cu mine, ca acuma e majora.

  • 9AM: Va multumim domnule Berlusconi si va dorim bafta in continuare.

Silvio Berlusconi: Va multumesc, dar nu am nevoie de bafta, eu sunt Silvio, deci pot.

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.