"Dragul" nostru presedinte, Traian Basescu, implineste azi varsta de 60 de ani. Tu ce ii urezi de ziua lui?

Fiindca astazi Traian Basescu aniverseaza 6 decenii de existenta si cam tot atata de cand este la conducerea tarii, sau cel putin asta simtim noi, cetatenii, ne-am gandit sa vedem cu se simte presedintele nostru de ziua lui.

  • 9AM: Domnule presedinte, in primul rand permiteti-mi sa va urez la multi ani si sa va intreb: Cum va simtit la 60 de ani?

Traian Basescu:
Buna ziua. Multumesc, ma simt foarte bine. Dupa cum puteti si dumneavoastra vedea, nu arat de 60 de ani. Arat mult mai tanar chiar si decat unii tineri bugetari. Eh, ce sa-i faci? Daca nu isi getioneaza salariile bine, se streseaza si fac riduri…nu e vina mea.

  • 9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?

Traian Basescu:
Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.

  • 9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte?.

Traian Basescu: A da, normal ca sunt multumit. I-am bagat in Uniunea Europeana, acuma ii bag in Schengen. Ce le trebuie mai mult? Asta este… toti trebuie sa facem sacrificii.

  • 9AM: Ce regretati cel mai mult din acesti 7 ani de cand sunteti la conducerea tarii?

Traian Basescu:
Sincer? Cel si cel mai mult regret ca mi-am taiat suvita. Acea bucata de par ma facea unic, ma facea sa ma simt mai barbat, ma facea sa am incredere in mine, ma facea sa fiu mai bun. Nu stiu daca ati observat, dar odata cu disparitia suvitei a inceput sa nu imi mai pese de nimeni si nimic. A fost ca la Samson… iar poporul a fost Delilah, si odata ce mi-au taiat parul, mi-au taiat si toata bunatatea… dar nu mai vreau sa vorbesc despre asta, este mult prea dureros.
Citeste si:
Președintele Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 11%: „Trebuie...
Președintele Iohannis, despre...

  • 9AM: Domnule presedinte, ati primit vreo urare de la Regele Mihai de ziua dumneavostra?

Traian Basescu: Inca nu, dar e devreme. Sper sa imi comunice ceva pana diseara. Stiti dumneavostra, noi doi suntem nascuti in aceeasi zodie, suntem Scorpioni si suntem cam incapatanati si imprevizibili. Dar amandoi avem stofa de conducatori, pacat ca nu se nasc sub sange albastru cei care merita, ci ceilalti, tradatorii de neam.

  • 9AM: Sa trecem la lucruri mai politice si sa va intreb, din postura unei femei, care sunt sansele ca o femeie sa se afle la conducerea Romaniei in viitorul apropiat. Nu ma refer neaparat la presedintie, dar de ce nu, la sefia Guvernului?

Traian Basescu: Va rog, va rog, nu ma faceti sa rad. Cine sa fie la conducere? Lenuta poate? In niciun caz! Nicio femeie nu este pregatita sa conduca, iar eu sunt de parere ca femeia trebuie sa stea la casa ei, sa isi faca barbatul fericit. Nu vedeti? Asa cum e si sotia mea. Ati auzit-o sa spuna vreodata ceva? Nu! Ca doar asa am educat-o. Sa taca, sa zambeasca… sa fie sustinatoarea mea. Hai sa nu mai vorbim prostii. Le-am dat cateva posturi prin Guvern. Lui Ridzi, ca o ajutase pe fiica mea sa intre in politica, dar am scos-o repede, acuma pe Boagiu, dar ea oricum nu prea arata a femeie, si pe Lenuta, dar ce sa zic… ea e mai speciala si avem o prietenie tare stransa.
Citeste si:
Selly împlinește astăzi 22 de ani! Cum își petrecea ziua de naștere...
Selly împlinește astăzi 22 de...

  • 9AM: Ce ati vrea sa faceti dupa ce va terminati acest mandat la coinducerea tarii? Ati vrea sa ramaneti la conducerea PDL?

Traian Basescu: Ah nu, in niciun caz. M-am saturat de politica, treaba lor ce fac de acum inainte. Dupa ce termin cu toata harababura asta as vrea sa ma mut si eu la Monte Carlo sau pe altundeva, sa traiesc linistit, ca un pensionar de rand. Sa ma plimb cu iahtul, sa imi iau un Rolls-Royce probabil… nu stiu, chestii dinastea marunte de batrani. Ca doar am muncit o gramada si acuma ar fi cazul sa ma relaxez. Dar cu toate astea, nu imi iau de tot mana de pe PDL, ca doar Elena mai are nevoie de cel putin inca un mandat la Parlamentul European.

  • 9AM: Va multumim domnule presedinte si va dorim distractie placuta de ziua dumneavoastra!.

Traian Basescu:
Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.
Citeste si:
Levi’s aniversează 150 de ani de la crearea modelului 501
Levi’s aniversează 150 de ani...

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.