De ce puscariasii din Romania se casatoresc de mai multe ori pe an? Iata ca 9AM a aflat!

Dupa ce am aflat ca puscariasii din Romania se casatoresc chiar si de trei ori pe an, am hotarat sa aflam si ce ii determina pe acestia sa faca marele pas de atat de multe ori, intr-un interviu special cu detinutul Geo de la Vaslui.

  • 9AM: Multor barbati le este frica sa faca pasul cel mare: Casatoria. Asteapta ani de zile pana sa isi ceara iubita de nevasta. Cum de aveti curajul sa va casatoriti chiar si de trei ori pe an?

Geo de la Vaslui: Eu imi iubesc tare mult nevasta si vreau sa o iau, stiti, cum zice si melodia aia “Like a Virgin”, de mai multe ori pe an.

  • 9AM: Dar de ce de trei ori pe an?

Geo de la Vaslui:
Penitenciaru ne da voie sa stam 48 de ore impreuna dupa nunta si dupa aia numa cate o ora pe luna, e cam putin, nu credeti?

  • 9AM: Am auzit ca va lasa sa faceti si petreceri cu prieteni din afara dupa casatorie?

Geo de la Vaslui: Da, da, ne dau suc si niste prajituri. Pai normal domnisoara, atunci ma mai intalnesc si io cu tovarasii mei, sa mai punem tara la cale, sa vedem ce afaceri se mai pot face, ca doar nu credeti ca stau pe uscat aici la parnaie, mai am si eu niste fete plecate pe afara, niste prafuri de impartit, daca nu sunt eu, o gramada mor de foame.

  • 9AM: Dar sa revenim, cum v-ati cunoscut cu sotia dumneavoastra?

Geo de la Vaslui: Pai stiti, io m-am cunoscut cu Luminita (sotia mea) pe cand eram la liceu. Ne-am cunoscut la sesiunea din toamna a bacalaureatului si l-am picat si atunci amandoi si asa ne-am indragostit. Dupa cateva luni ne-am si luat oficial, ca deja asteptam primu' copil, pe Costel, el e inchis acuma la Targu Frumos, da scapa repede, ca e la minor.

  • 9AM: Si doamna Luminita nu se supara ca ii cereti divortul de atatea ori?

Geo de la Vaslui: Pai de ce sa se supere?

  • 9AM: Asa, ca din cate stim, divorturile sunt in general foarte traumatizante, atat pentru soti, cat si pentru copii.

Geo de la Vaslui: Dute fa de aici. La noi e sarbatoare. Dupa ce ne casatorim, a doua zi si depunem actele de divort, ca dureaza mai mult pana se aproba si facem deja planu pentru urmatoare petrecere. Si copii sunt fericiti, ca mai mananca o prajitura, mai beau un suc, treburi dinastea.
Citeste si:
Armistițiu Israel - Hamas. Noi eliberări de ostatici și de deținuți...
Armistițiu Israel - Hamas....

  • 9AM: Si doamna Luminita poarta de fiecare data rochie de mireasa?

Geo de la Vaslui: Pai normal, ca nu o iau eu asa, oricum. E aceeasi rochie pe care o avea la prima nunta, ca inca ii vine. Si-a comandato special de la Bucuresti si pe atunci mama-sa ii reprosa ca de ce da atatia bani pe o rochie pe care o va purta o singura data. Ei bine, las’ ca i-am aratat noi ca se poate purta de mai multe ori.

  • 9AM: Va multumim pentru interviu si va uram casa de piatra.

Geo de la Vaslui: Mersi, mersi, luna viitoare e nunta. A 25-a deja…la cat mai multe, Doamne ajuta.

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.