Sport 7 August 2008 00:29
Mircea Lucescu si-a adus aminte de perioada de glorie a echipelor romanesti de club din anii `80, cind reprezentantele Romaniei au avut cel mai bun parcurs in cupele europene
Tehnicianul a ironizat insa adversarii pe care Steaua i-a intalnit in 1986, atunci cand ros-albastrii au cistigat Cupa Campionilor Europeni.

"Craiova a avut cei mai grei adversari, era un grup fantastic. La Dinamo exista doar o stare de spirit foarte buna, iar Steaua a avut noroc cu caru’, in primul rand. Era o echipa buna, dar a avut parte de adversari accesibili, danezi, unguri, finlandezi, nimeni din fotbalul mare. Plus ca nu existau englezii. Anderlecht era deja terminata ca formatie, aveau o trupa foarte imbatranita. In finala cu Barcelona a fost singurul meci tare, zic eu. Dar daca n-ai noroc, nu faci nimic in viata", a spus Mircea Lucescu in Libertatea.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.