Sport 7 August 2008 00:10
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca are asteptari mari de la ultimul jucator transferat de ros-albastri, Juan Carlos Toja

"Asteptarile sunt mari pentru ca joaca pe un post unde Steaua are mare nevoie de un jucator bun. Sa vedem acum unde il va folosi Marius Lacatus, mijlocas stanga sau coordonator. Este un jucator de forta, dar si tehnic. Este posibil ca el sa umple acel mic gol pe care Steaua il are de foarte multa vreme. Mi se pare un baiat de caracter, dar sa vedem ce poate din punct de vedere tehnic", a spus Becali.

Mijlocasul columbian Juan Carlos Toja Vega a fost achizitionat de la gruparea nord-americana FC Dallas. El a semnat un contract valabil pe patru ani cu Steaua si va imbraca tricoul cu numarul 14.
In ceea ce priveste transferul unui alt mijlocas, Abel Moreno, de la Real Murcia, pe care il anuntase ca sigur in decursul diminetii de miercuri, Becali a spus: "Au fost niste probleme cu impresarul, dar am vorbit cu jucatorul si a spus ca vine fara sa se bage impresarul. Daca a jucat la Murcia cu numarul 10, inseamna ca are ceva calitate. Nu ma intereseaza de Borcea si de faptul ca l-a vrut Dinamo. El a spus ca in Romania vine doar la Steaua".

Patronul ros-albastrilor a explicat ca apeleaza tot mai des la jucatori straini, desi spusese ca nu o va mai face, din cauza faptului ca romanii nu au valoare de Steaua: "Am incercat cu Robert Neagoe, cu Claudiu Ionescu. Ce optiune sa mai ai dupa toate acestea? Daca luam echipele din Romania, adica cele care se bat la titlu, Steaua are cei mai multti jucatori romani. E riscant sa iei jucatorii de pe DVD-uri, trebuie sa ai mare noroc sa gasesti jucatori mari, Cornel Dinu avea dreptate. Vreau sa va spun ca nu l-am vazut pe Toja pe DVD, de la bun inceput am cerut o caseta cu un meci in care a evoluat. Am cerut sa vad o repriza, iar impresarii lui sunt prieteni cu Pedrazzini, deci are referinte foarte bune".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.