Sport 7 August 2008 00:00
Fotbalistul Rapidului, Juliano Spadacio, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca derby-ul cu CFR Cluj este un meci special, iar obiectivul giulestenilor este obtinerea unei victorii

"Stim ca este un meci important, diferit de celelalte, un clasic, un derby, si vrem sa-l castigam. Obiectivul tuturor este sa intre pe teren si sa castige cu ajutorul acestor suporteri minunati si a ceea ce ne-a spus antrenorul Peseiro si sper sa iesim invingatori", a spus Spadacio.

Fostul fotbalist al lui Nacional Madeira a mai afirmat ca isi doreste sa inscrie si in meciul cu CFR Cluj si nu este interesat de felul in care va reusi acest lucru: "Nu m-am gandit cum sa dau golurile, dar daca o sa am norocul si ocazia sa marchez cu atat mai bine. Nu conteaza cine marcheaza, ci sa iesim invingatori".

Spadacio a adaugat ca este bucuros ca jocul echipei sale este apreciat: "Nu e neaparat vorba ca jucam cel mai frumos fotbal, obiectivul nostru e sa incercam sa facem maximum din ceea ce ne cere antrenorul".
Intrebat daca meciul cu CFR Cluj poate fi considerat un derby intre Brazilia si Argentina, avand in vedere numarul de jucatori din cele doua tari aflati in lotul celor doua formatii, Spadacio a raspuns: "Nu ne gandim la o asemenea rivalitate. Ne gandim ca se vor confrunta doua echipe care vor campionatul si sa evolueze in Liga Campionilor, iar la final trebuie sa fim noi cei care vom zambi".

Juliano Spadacio a fost completat si de portarul Andrade: "Nici nu mi-a trecut prin cap ca poate fi vorba de Brazilia contra Argentina. Nici in America de Sud aceasta rivalitate nu e atat de mare. Dar, nimanui din Brazilia nu-i place sa piarda in fata Argentinei".

Referitor la miza derby-ului cu formatia clujeana, Andrade a declarat: "Toata lumea spune ca e un meci intre doua chipe de Liga Campionilor, dar noi nu ne gandim chiar pana acolo. E abia al treilea joc, mai sunt inca 31, drumul e lung pana la final. E doar un meci normal cu doua echipe care vor lupta pentru victorie. Noi ne dorim sa facem un joc frumos si sa scoatem un rezultat bun. E normal ca ei sa se gandeasca la cele trei puncte, chiar daca vin in Giulesti, pentru ca si noi ne gandim la fel, sa castigam. Jocul nostru bun se datoreaza perioadei bune de pregatire pe care am avut-o in Elvetia".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.