Sport 7 August 2008 17:55
Antrenorul echipei AFC Urziceni, Dan Petrescu, a fost suspendat o etapa si a primit o penalitate sportiva de 300 de lei de Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce in meciul cu FC Arges, scor 3-2, din etapa a 2-a a Ligii I, a fost eliminat pentru proteste, informeaza site-ul FRF.
Alte decizii ale Comisiei de Disciplina a FRF:

Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, care a fost trimis in tribune la meciul din etapa a 2-a impotriva celor de la Farul, scor 1-0, a primit un avertisment pentru ca se afla la prima abatere de la regulament;

Jucatorii Valentin Negru (CS Otopeni), Rafael Dos Santos (Gaz Metan Medias) si Dorin Goga (FC Timisoara) au fost suspendati cate o etapa si amendati cu cate 700 de lei, pentru ca au primit cartonase rosii in meciurile din ultimele etape ale formatiilor lor;

Cazul memoriului depus de echipa Pandurii Tg. Jiu impotriva lui Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Adalbert Kassai si Vali Alexandru, pentru abateri disciplinare legate de cazul meciului cu FC Vaslui din sezonul trecut, a fost amanat pentru ca membrii comisiei nu au putut sa-i audieze pe toti cei implicati.

"A fost audiat domnul Adalbert Kassai, secretarul general al LPF a trimis o notificare ca se afla in concediu, Mircea Sandu este la Olimpiada, iar Dumitru Dragomir vine cand vine si Mircea Sandu. Acum am fost audiat si eu, mi-am expus punctul de vedere, iar Comisia a decis sa dea un nou termen pentru 20 august", a declarat presedintele clubului gorjean, Marin Condescu, la iesirea de la audieri.

Condescu a mai spus ca nu vrea neaparat ca aceasta comisie sa dea un verdict favorabil celor de la Pandurii, pentru ca mai important este faptul ca presedintele FRF, Mircea Sandu, si cel al LPF, Dumitru Dragomir, sunt audiati la comisiile FRF pentru prima data.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.