Sport 6 August 2008 23:25
Razvan Lucescu, a declarat marti ca formatia sa va merge la victorie in meciul de la Pitesti, apreciind ca evolutia elevilor sai din primele doua etape ii da dreptul sa creada in victorie

"Evolutia din primele doua meciuri ne da dreptul sa mergem la victorie in jocul cu FC Arges. Am avut in fata in primele doua etape una din cele mai bune aparari din campionatul trecut, cea a Urziceniului, plus apararea echipei nationale si alti jucatori de valoare, si am reusit evolutii bune. Meciul de la Pitesti este un alt joc. FC Arges are o foarte mare nevoie de puncte, va juca cu determinare totala, dar ceea ce am jucat noi pana acum ne da dreptul sa ne gandim la victorie", a declarat Razvan Lucescu, marti, intr-o conferinta de presa.


"Argesul este o echipa care joaca bine, are un mijloc interesant, inventiv si un atac destul de rapid. Este o echipa placuta, dar noi mergem cu gandul la cele 3 puncte", a adaugat tehnicianul Brasovului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.