Sport 6 August 2008 18:14
Gruparea Celtic Glasgow a renuntat definitiv la transferul internationalului roman Gabriel Tamas, noteaza in editia electronica cotidianului Evening Times, citata de NewsIn.

"Celtic a renuntat astazi, oficial, la transferul lui Gabriel Tamas. Dupa saptamani de negocieri serioase, ratarea lui Tamas este frustranta si dezamagitoare pentru conducerea executiva si pentru managerul Gordon Strachan. Cele 3,5 milioane de lire sterline destinate transferului jucatorului de 24 de ani au revenit in contul clubului pentru a fi folosite in alte scopuri. Tamas a zburat noaptea trecuta spre Bucuresti, pentru a discuta cu agentul sau, Florin Manea, dar vestile pe care le-a primit azi nu au fost bune. Surse apropiate clubului sustin ca nu banii au fost motivul pentru care s-a renuntat la Tamas", scrie sursa citata.

Evening Times mai noteaza ca si transferul celuilalt fundas central dorit de Celtic, Marko Basa, a intrat in impas.

Transferul internationalului roman Gabriel Tamas de la formatia franceza AJ Auxerre la Celtic Glasgow nu se va mai realiza din cauza unor neintelegeri financiare dintre cele doua cluburi, au declarat, miercuri, pentru NewsIn, surse apropiate jucatorului.

Oficialii lui Celtic au acceptat initial pretentiile lui Auxerre, in valoare de 3,5 milioane de lire sterline pentru Tamas, dar in cele din urma au cerut renegocierea sumei de transfer, ceea ce francezii au refuzat, iar mutarea nu se va mai realiza.

Fotbalistul de 24 de ani a revenit in Romania dupa ce negocierile au esuat, urmand ca zilele viitoare sa se alature lotului lui Auxerre pana la primirea unei noi oferte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.