Sport 6 August 2008 16:28
Fotbalistul lui CFR Cluj, Eugen Trica, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca a renuntat oficial la nationala Romaniei si a purtat o discutie in acest sens si cu selectionerul Victor Piturca, transmite corespondentul NewsIn.

Fotbalistul, care a implinit astazi 32 de ani, a declarat: "Pe plan personal imi doresc sa imi fie sanatoasa familia, iar in plan profesional imi doresc sa castigam in Giulesti. La echipa nationala am renuntat. Am vorbit cu domnul Piturca si i-am transmis acest lucru".

Eugen Trica a evoluat ultima data in nationala Romaniei in meciul retur cu Bulgaria, din preliminariile EURO 2008. El are in total 4 selectii la nationala si niciun gol marcat pentru tricolori.

Fotbalistul a apreciat ca Toni, Didi si Semedo ar putea face fata oricand la nationala Romaniei, ca si Panin, Deac si Gabi Muresan.

Decarul clujenilor a vorbit si despre eventuala plecare a lui Radoi la Inter Milano, elogiindu-l pe rivalul din Ghencea. "Radoi este un fotbalist extraordinar si poate juca oriunde in lume. Eu l-am vazut jucand pe Materazzi, dar zic ca Mirel este cu doua clase peste el", a spus Eugen Trica.

Trica a mai spus ca il admira pe rapidistul Julio Cesar, pentru ca "este fotbalist" si a anuntat obiectivul formatiei sale in meciul de sambata: "Am fost relaxati la ultimul meci, dar mergem in Giulesti ca sa castigam".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.