Sport 6 August 2008 11:31
Pilotul englez Craig Jones a decedat in noaptea de duminica spre luni,in urma unui accident terifiant

Accidentul a fost suferit in timpul unei curse din categoria Supersport, care a avut loc, duminica, la Brands Hatch, in cea de-a 10-a etapa a Campionatului de motociclism viteza, informeaza presa internationala.

Jones (23 de ani) a cazut in virajul Clark si a fost strivit de motocicleta care era in spatele sau. Cursa a fost intrerupta imediat, iar pilotul a fost transportat cu elicopterul la Royal London Hospital, dar medicii au fost in imposibilitatea de a-i reabilita starea.

Nascut la 16 ianuarie 1985 la Northwich, Jones si-a inceput cariera in 1996, cand a devenit campion de juniori la minimoto (8 victorii in 8 curse). Doi ani mai tarziu, a devenit campion la minimoto si in proba rezervata seniorilor. Anul trecut, el a terminat pe locul 5 la Campionatul Mondial FIM Supersport, iar in 2008 el se afla pe locul 5 in clasament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.