Sport 5 August 2008 03:53
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, ca nu este o tragedie faptul ca Universitatea Craiova a pierdut la Bistrita, in etapa a doua, si nu intelege reactia suporterilor, care au criticat echipa olteana dupa insuccesul din meciul cu Gloria, transmite corespondentul NewsIn
"Mi-a trecut repede supararea dupa infrangerea de la Bistrita, pentru ca am jucat fotbal la ora 18:00, pe caldura, am avut ocazii, actiuni de joc elaborate, dar se mai intampla sa ai si ghinion. Sa nu uitam ce ritm am avut si sa vedem ce ritm vor avea si celelalte echipe, Dinamo, Steaua, Rapid si CFR cand vor juca pe caldura, la ora 18:00. Ar fi fost foarte bune cele 3 puncte, dar mai sunt 32 de etape in care putem sa acumulam, pentru a termina pe locurile 3-4, acolo unde ne dorim", a declarat Adrian Mititelu, care a avut o reactie dura la adresa suporterilor olteni, nemultumiti dupa infrangerea de la Bistrita.

"Nu inteleg de unde atata suparare la suporterii Craiovei, eu unul sunt multumit de jocul echipei si cred in baieti. Multi dintre asa-zisii fani sunt doar niste catei, nu stiu decat sa latre, nu se pricep la fotbal si platim miliarde pentru ei. Nu ma refer aici la cei care sufera si cred in echipa. De altfel, in perioada urmatoare o sa eliberam abonamente doar persoanelor de incredere", a replicat patronul Universitatii Craiova. "Fanii nu trebuie sa fie dezamagiti, pentru ca nu e o tragedie ca ne-a batut Bistrita. Ce faceau daca nu demaram acest proiect cu echipa acum trei ani? Nu mai aveau nicio speranta, probabil nici nu se mai gandeau la fotbal", a mai adaugat Mititelu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.