Sport 5 August 2008 03:28
Dinamo a castigat, duminica seara, partida de pe teren propriu, din etapa a doua a Ligii I la fotbal, contra nou-promovatei Gaz Metan Medias, scor 1-0, nemultumindu-si suporterii si ingrijorandu-si antrenorul
Succesul este cu atat mai mic cu cat oaspetii au evoluat mai bine de o ora in noua jucatori de camp. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Bratu, din penalty, dupa ce, in urma cu cateva minute, Ionel Danciulescu ratase o alta lovitura de la 11 metri.

„Netelevizarea ne-a adus pierderi importante“

Deocamdata, nimeni de la Dinamo nu dramatizeaza, chiar daca jocul echipei e lipsit de vlaga, iar contracandidatele la titlu, cu precadere CFR Cluj si Rapid, au inceput campionatul ca din tun. „Pentru noi, singura noastra rivala la titlu e Steaua, care, din cate stiu, e sub noi in clasament“, ne-a declarat ieri Nicolae Badea, presedintele Consiliului Director de la Dinamo.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.