Sport 5 August 2008 03:20
Gigi Becali isi schimba de la o zi la alta declaratiile legate de posibilitatea ca finul sau sa devina coleg cu Cristi Chivu la celebra grupare milaneza

Transferul lui Mirel Radoi la Internazionale Milano tinde sa devina o „telenovela“ al carei scenariu se schimba in functie de toanele lui Gigi Becali. Inaintea meciului Steaua - FC Brasov (2-1), patronul „ros-albastrilor“ a anuntat ca sigura aceasta tranzactie. Ieri, latifundiarul si-a schimbat din nou pozitia.

„Meciul cu Brasovul nu a fost ultimul la Steaua pentru Mirel. O sa vina cineva sa-l vada la partida cu Poli Iasi. Eu mi-as dori sa nu vina nimeni, pentru ca n-as vrea sa se faca acest transfer. Si daca este, ii dau voie sa plece doar ca sa ii fac placerea. Daca vor sa-l imprumute, nu o sa ma opun. Il las sa joace ca sa vada cum e in strainatate. Ii fac pofta asta! Daca nu pleaca pana la meciul cu Galatasaray, nu va mai pleca deloc. Daca joaca in Liga Campionilor la noi, nu mai poate evolua in aceeasi competitie si la Inter“, a spus ieri Becali.

Patronul „ros-albastrilor“ l-a mai „transferat“ doar din gura, de cateva ori, pe finul sau, ca de altfel si pe alti jucatori importanti ai Stelei, astfel ca aceste „arogante“ nu mai surprind pe nimeni.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.