“Am trei-patru jucatori la echipa, pe care am platit foarte mult si acum as da eu bani de la mine ca sa scap de ei”, a spus conducatorul dinamovist la gsp.tv.

Prestatii-le lui Gabriel Torje, Andrei Cristea, Gabriel Bostina si Vojislav Vranjkovici, la partida de duminica, sau cea a lui Osvaldo Miranda, la Targu Jiu, au starnit furia lui Borcea.

“Pe Miranda l-am adus la cererea antrenorilor, care l-au urmarit”. In iarna anului 2007 “principal” era Cornel Talnar, care il avea ca supervisor, pe Cornel Dinu, ca director tehnic. Si antrenorul Mircea Rednic e suparat.
“Jocul nu merge, nu sunt multumit. Suntem inca in perioada de pregatire, deoarece meciurile amicale disputate nu au fost suficiente. Ma deranjeaza faptul ca era vorba despre inteligenta. Cu un om in plus, am intrat in jocul lor, prea direct, in loc sa pasam si sa-i obligam sa alerge”, a analizat Rednic jocul facut de Dinamo. Vasile Turcu, unul dintre actionari, a tras concluziile: “Am observat ca mai multi jucatori au fost individualisti”.