Capitanul celor de la Hamburg, Rafael van der Vaart, va fi transferat la Real Madrid pentru suma de 13 milioane de euro si va semna un contract pe cinci sezoane, mai arata sursa citata, care dezvaluie ca acordul intre cele doua cluburi s-a parafat duminica noapte.

Mijlocasul a declarat ca isi doreste sa evolueze pentru Real Madrid pentru a-si indeplini un vis, desi in urma cu o luna sustinea ca vrea sa mai joace un an pentru actuala sa echipa. "Sa joc la Real Madrid este un vis pentru mine, iar daca cele doua cluburi vor ajunge la un acord in privinta transferului meu, atunci voi fi un om fericit", a afirmat jucatorul batav.

Conducerea lui Hamburg refuzase sambata o a doua oferta pe care au facut-o oficialii lui Real Madrid pentru transferul internationalului olandez. Campioana Spaniei a mai incercat si in urma cu o luna sa-l achizitioneze pe fostul fotbalist al lui Ajax, in schimbul caruia a oferit 7 milioane de euro, dar si atunci oficialii germani a refuzat sa-i dea drumul jucatorului.