Sport 1 August 2008 16:36
Directorul executiv al lui Chelsea, Peter Kenyon, a declarat, vineri, ca se afla in discutii cu oficialii formatiei spaniole Real Madrid pentru a obtine transferul brazilianului Robinho, informeaza NewsIn.

"In ultimele doua zile, negocierile pentru aducerea lui Robinho au stagnat deoarece madrilenii nu sunt dispusi sa ii dea drumul fotbalistului sau, pana ce nu ii gasesc un inlocuitor. Cum perioada de transferuri se incheie la sfarsitul lunii august, ne-a mai ramas suficient timp pentru a realiza tranzactia", a afirmat Kenyon.

Oficialul lui Chelsea a mai spus ca Drogba va ramane si in sezonul viitor la echipa, chiar daca de serviciile sale s-au interesat mai multe cluburi: "Nu se pune problema sa ne despartim de Didier. In prezent acesta urmeaza un tratament care il ajuta sa-si rezolve problemele pe care le-a avut la genunchi. Drogba va fi in continuare jucatorul nostru".

Publicatiile sportive sustin ca trecerea lui Robinho la Chelsea se va realiza daca Real Madrid va reusi sa-l achizitioneze pe Cristiano Ronaldo sau pe internationalul olandez al lui Hamburg, Rafael Van der Vaart.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.