Sport 4 August 2008 16:15
Jucatorul roman de tenis Andrei Pavel a declarat ca a intentionat sa candideze la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis in acest an, dar va face acest lucru la alegerile urmatoare, pentru ca acum nu are experienta necesara.

"M-am gandit sa candidez chiar din acest an la functia de presedinte, dar am stat si m-am gandit bine si am vazut ca nu ma pricem inca la management. Eu stiu doar cum se face tenis, nu am experienta in conducere. In plus, este si prima mea vacanta acasa fara racheta si am vrut sa profit, sa stau cu familia. Cu siguranta, la urmatoarele alegeri voi candida, pentru ca vreau sa fiu de folos tenisului romanesc. Pana atunci vreau insa sa ajut copiii, sa-i atrag alaturi de acest sport minunat", a declarat Andrei Pavel, care a adaugat ca in acest an o va sustine pe Ruxandra Dragomir in lupta pentru sefia FRT.

Andrei Pavel a vorbit despre viitorul tenisului din Romania si a spus ca Victor Hanescu poate fi inlocuitorul sau: "Hanescu, cel care acum traverseaza o forma foarte buna, trebuie sa preia carma. Mai sunt tinerii Ungur, Cruciat, Crivoi, Tecau si Mergea, care vin puternic din urma. Cred ca tenisul romanesc este pe un drum bun, in special la fete, acolo unde avem doua reprezentante aproape de Top 50. Eu zic ca daca vom reusi sa facem una sau doua academii de tenis, acest sport in Romania va cunoaste o ascensiune in urmatorii ani".

Andrei Pavel a fost prezent la Iasi cu ocazia evenimentului "10 pentru Andrei Pavel", iar la intalnirea cu el au fost prezenti antrenori de la cluburile iesene, sportivi, copii, dar si un reprezentant al autoritatilor locale, care a primit din partea tenismenului o racheta. Andrei Pavel a jucat, spre finalul evenimentului, tenis cu cei peste 150 de copii care au fost prezenti la intalnire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.