Sport 1 August 2008 11:28
Oficialii echipei scotiene Inverness au comunicat, aseara, ca tranzactia care implica trecerea internationalului roman Marius Niculae la Dinamo s-a finalizat, informeaza NewsIn.
"Inverness anunta in acesta seara (n.r. joi) ca transferul lui Marius Niculae la Dinamo s-a finalizat. Transferul a fost cerut de Marius, care pe data 19 iulie a informat conducerea echipei ca a negociat cu oficialii lui Dinamo si ca vrea sa se intoarca sa joace in Romania", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul clubului britanic.

Oficialii ros-albilor au anuntat, in urma cu o saptamana, ca l-au cumparat Marius Niculae de la Inverness, in schimbul sumei de 500.000 de euro, insa scotienii au refuzat sa trimita cartea verde a atacantului, pe motiv ca actele nu au fost parafate. Din acest motiv, clubul Dinamo a denuntat gruparea Inverness la UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.