"Nu trebuie sa ne mai lasam luati de val si cred ca parcursul de anul trecut, cand dupa prima victorie au urmat sapte infrangeri, a fost o intamplare. Nu vom mai trece vreodata prin asa ceva. Daca tratam toate meciurile ca pe niste derby-uri, sigur vom scoate ceva din fiecare. Trebuie sa luam cel putin un punct la Bistrita, pentru ca avem nevoie sa capatam o anumita constanta atat in rezultate, cat si in joc", a spus Costea.

In sezonul precedent, Universitatea Craiova a debutat cu o victorie la scor in fata Farului, scor 4-0, dupa care a avut o serie de sapte infrangeri consecutive. In prima etapa a acestui sezon, formatia olteana s-a impus cu scorul de 2-0 in fata Politehnicii Iasi.
Atacantul gruparii din Banie a apreciat ca partida cu Gloria Bistrita va fi una dificila, intrucat gruparea antrenata de Ioan Sabau va dori sa isi ia revansa dupa ce a pierdut in prima etapa, contra Rapidului, scor 0-3: "Gloria are un antrenor extrem de tenace, care va lua masuri dupa ce au fost invinsi cu 3-0 in Giulesti. Ne asteptam la o replica dura, dar cred ca suntem pregatiti. Gloria are o echipa buna, pe care o cunoastem destul de putin ca si componenta, deoarece s-au schimbat multe acolo in vara aceasta. Au achizitionat nume cunoscute, inclusiv doi fosti jucatori ai Universitatii (n.r. mijlocasul Gabriel Velcovici si fundasul Madalin Ciuca)".

Altfel, Florin Costea a afirmat ca doreste sa debuteze pentru echipa nationala: "Sigur ca ma gandesc si la echipa nationala, dar mai intai ma gandesc sa fiu suta la suta apt din punct de vedere al pregatirii, pentru ca am fost accidentat o perioada in vara aceasta si sunt putin in urma la acest capitol".
Partida Gloria Bostrita-Universitatea Craiova, din etapa a 2-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 18:00.