Gigi Becali, patronul Stelei, l-a umilit inca o data pe antrenorul Walter Zenga. Latifundiarul a explicat, la o emisiune televizata, ca tehnicianul italian nu va pleca din Ghencea. "Probabil ca Zenga s-a suparat pe mine fiindca nu l-am sunat de ziua lui pentru a-i spune "La multi ani!" (n.r. - Zenga a implinit 45 de ani pe 28 aprilie). Nu vreau sa-l deranjez, dar cred ca Walter sufera de mania persecutiei. Walter e un antrenor si va ramine aici. Ati vazut voi ciine care pleaca de la macelarie? Cu siguranta, el nu va parasi Steaua", a spus fostul oier.

Tehnicianul italian a refuzat ieri sa comenteze ultimele declaratii ale patronului. In schimb, jucatorii au tinut sa-si arate inca o data sustinerea fata de "Omul-paianjen". Mai mult, Dorinel Munteanu considera ca Steaua e victima unei conspiratii. "Nu ma mai mira nimic. In Romania, cind merge ceva bine, trebuie stricat. Nu e nimeni din conducerea clubului care sa nu se bucure de succesele noastre. Toti ne dorim titlul. Walter a facut multe lucruri bune si nu cred ca va renunta", a declarat "Munti".

Si Nicolae Dica s-a atasat de antrenor. "Nu stiu daca va parasi Steaua. Deocamdata, Zenga nu ne-a anuntat ca pleaca. A adus multe lucruri noi la echipa si trebuie sprijinit", considera atacantul din Ghencea.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.