"Steagul", iesit de sub biciul "dictatorului" Gabi Stan, a intrat pe mana lui Ferenc Bakjo, un pedagog care pare a intelege si a tolera toate durerile elevilor sai. Cu solutia de avarie pe banca tehnica, Brasovul a reusit cel mai bun meci al returului. A condus, insa a avut nesansa ca Zicu sa-si regaseasca geniul de care si-a batut joc in ultimul an. 1-1, pentru nimeni! Gazdele, injectate cu sange si tupeu armenesc marca Arman Karamian, au marcat inca din minutul 3. Stelea a fost aerian prin propriul careu, iar Brujan a inscris, insa steagul de la margine era ridicat: ofsaid! Fara idei, traind doar din "liberele" eterne ale lui Niculescu si din zbaterile cvasidebutantului Pulhac, Dinamo n-a fost pe gazon. Surdu si Karamian au ratat incredibil, prefatand golul lui Csaba Balint, prima reusita in Divizia A a stoperului: corner inepuizabilul Karamian, cap de langa un Stelea care se uita dupa OZN-uri: 1-0, aer in lupta pentru evitarea retrogradarii! in actul secund, din sprintul prelungit si gheata maiastra a lui Pulhac s-a nascut egalarea. Zicu, liber in centrul careului, a reluat din foarfeca laterala, jos, langa bara.

Primul egal pentru Dinamo, dar inainte de titlu se vad norii. Negri. Antrenament de Paste. Suparat, Ioan Andone i-a anuntat pe jucatori ca vor face antrenament de Paste, pe 1 mai: "Castigati, erati liberi, asa, ne vedem la stadion!". "Cainii" au avut o sedinta de pregatire usoara alaltaieri. "E prima oara cand fac Pastele cu echipa", a dezvaluit Niculescu inainte sa ciocneasca un ou cu Tibor Moldovan, cel care se ferea ca de dracul de oualele colorate in albastru! Protest.

"Ando" a declarat la finele partidei de sub Tampa: "Arbitrajul ne-a fost potrivnic. Vreau sa vad si eu caseta meciului, pentru ca mi s-a parut ca a fost penalty atat la Tibor Moldovan, cat si la Burca. Cred ca vom cere si noi arbitri straini! Nu pot sa nu pun prestatia lui Salomir pe seama influentelor Stelei, mai ales ca la un moment dat se antrena in sortul lor!". in fine, presedintele Nicolae Badea a recunoscut ca echipa a jucat slab: "Ma asteptam la mai mult!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.