Sport 30 Iulie 2008 12:39
Societatea Stizo Fundatii Speciale a dat in judecata clubul de fotbal Rapid Bucuresti, acuzand faptul ca nu i s-ar fi platit lucrarile efectuate la baza de antrenament ProRapid, Tribunalul Bucuresti fixand primul termen al procesului pe 30 septembrie, informeaza NewsIn.

Potrivit actelor de la dosarul cauzei, Stizo cere instantei sa oblige FC Rapid Bucuresti la achitarea sumei de 134953,19 de lei noi.

In actiunea depusa la Tribunalul Bucuresti, societatea Stizo sustine ca, in baza unui contract incheiat pe 12 octombrie 2006, a realizat la baza ProRapid un "ecran pentru impermeabilizarea terenului din jurul cladirii si pentru impermeabilizarea terenului de sub pardoseala subsolului la baza ProRapid". Pentru aceste lucrari, Rapid Bucuresti urma sa achite societatii suma de 46.700 de euro, lucru pe care nu l-ar fi facut, insa, in totalitate, sustine Stizo.

Astfel, printr-un protocol incheiat intre cele doua parti pe 20 martie 2007 si semnat din partea FC Rapid Bucuresti de secretarul general Constantin Zotta, giulestenii se obligau sa achite suma restanta pana pe 15 aprilie 2007.

Societatea sustine, insa, in actiunea depusa la tribunal, ca doar in urma unei notificari FC Rapid Bucuresti a achitat 38.442,04 RON, obligandu-se apoi ca, pana la 25 iunie 2007, sa achite restul sumei, lucru pe care nu l-ar fi facut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.