Sport 29 Iulie 2008 00:02
Gigi Becali continua campania pentru detronarea presedintelui FRF, Mircea Sandu

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a sugerat, luni, intr-o emisiune TV, ca "il are la mana" pe presedintele FRF, Mircea Sandu, despre care a dat de inteles ca i-ar fi cerut mita pentru a-i aranja o decizie favorabila clubului din Ghencea in cazul "Valiza".

"Daca saream la cap, puteam rezolva la Comisia de Apel. Mircea Sandu astepta sa ma duc la el ca sa rezolvam problema. Am fost la Federatie cu Argaseala. La un moment dat i-a spus lui Argaseala: 'Vali, lasa-ne putin singuri', dar eu m-am facut ca nu inteleg. Daca simteam ca nu sunt santajat, poate ca saream la cap, dar mie nu imi place sa fiu santajat. Intr-un fel il am la mana pe Sandu, dar nu vreau sa abuzez de aceasta carte", a declarat Becali la GSPTV, adaugand ca i-ar putea "arata pisica" presedintelui FRF, in cazul in care acesta continua pe aceeasi linie.

Becali si-a reiterat intentia de a strange semnaturile necesare pentru demiterea presedintelui FRF. "Atrag atentia Adunarii Generale ca s-a imbatat de putere. Eu nu am un razboi cu Mircea Sandu, asta nu inseamna ca trebuie sa fim dusmani pe viata. Nu cred ca Mircea Sandu trebuie sa stea pe viata acolo. A luat Comisiile in mana ca sa poata conduce in stil mafiot. Sa vina un om capabil sa conduca Federatia. Nu e neaparat nevoie sa vina Gica Popescu", a afirmat Becali, care a refuzat sa spuna daca are sau nu un preferat pentru sefia FRF.

Intrebat cati bani ar fi dispus sa investeasca pentru a-l indeparta pe Mircea Sandu de la conducerea Federetiei, Becali a replicat: "Eu nu dau nici macar un euro. N-am nevoie, n-am niciun avantaj daca il dau sau nu pe Mircea Sandu afara. Cu Mircea Sandu nu am nicio problema. Eu am ce am cu Mircea Sandu pentru ce a facut acum. Eu nu am un razboi cu Mircea Sandu, asta nu inseamna ca trebuie sa fim dusmani pe viata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.