Sport 29 Iulie 2008 15:02
Fotbalistul lui Aston Villa, Wilfred Bouma, va fi recuperat pana finalul anului, dupa interventie chirurgicala la care a fost supus in urma accidentarii foarte grave pe care a suferit-o la glezna, in meciul cu Odense, din Cupa UEFA Intertoto, informeaza NewsIn.

"Operatia a decurs foarte bine. Toata lumea este optimista ca jucatorul va fi recuperat mai rapid decat se anuntase initial. A fost o accidentare urata, insa Bouma are un psihic puternic, iar tratamentul pe care il va urma il va ajuta sa revina pe teren mai repede", a declarat managerul lui Aston Villa, Martin O'Neill.

Internationalul olandez s-a accidentat la glezna in meciul pe care echipa sa l-a disputat sambata, in Cupa UEFA Intertoto, impotriva formatiei Odense, scor 1-0, la finalul caruia Aston Villa s-a calificat in turul II preliminar al Cupei UEFA.

Initial, conducerea clubului englez era ingrijorata ca aparatorul va fi indisponibil pe o perioada de cel putin sase luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.