Sport 28 Iulie 2008 01:57
Francezul Daniel Santamans, selectioner al Nationalei de rugby a Romniei intre 2004 si 2007, a ncetat din viata smbata dupa-amiaza, la Cugnaux (localitate din apropiere de Toulouse)
Acesta a decedat din cauza unui atac cardiovascular. Conform editiei online a cotidianului „L’Equipe“, Santamans (in varsta de 49 de ani) a suferit acest accident tragic în timp ce se întorcea de la înmormântarea mamei sale, el neputand fi resuscitat de medici, in ciuda eforturilor disperate ale acestora. Ca jucator de rugby a castigat titlul de campion al Frantei în 1985 si 1986, iar ca antrenor, în 2001, cu formatia Stade Toulousain, cea mai galonata echipa din Franta. Dupa ce a participat la Cupa Mondiala din Franta, în 2007, alaturi de echipa nationala a României, a fost numit manager general la Blagnac (grupare care activeaza in liga secunda), aceeasi formatie pentru care a si evoluat la începutul carierei. Dumnezeu sa-l odihneasca în pace!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.