Marius Lacatus a trecut cu bine primul test cu adevarat serios din noul sezon. Amicalul cu AS Roma, meciul de prezentare a vicecampioanei Romaniei, a aratat ca echipa gandita de antrenor si de patron este dupa chipul si asemanarea tehnicianului: o „fiara”.

3-1 cu AS Roma, prin golurile reusite de Moreno (min. 7), Stancu (75) si Neaga (80), nu este un rezultat cu care multi se pot lauda si, dincolo de scor, castigurile sunt multiple.

Dayro Moreno l-a facut uitat pe Dica

Cel mai bine s-a simtit ieri pe teren Dayro Moreno, pe care Lacatus l-a vazut inlocuitorul lui Dica. Iar columbianul s-a descurcat atat de bine incat actualii jucatori din lot nici nu mai stiu ca „Dicanho” nu mai e. Cel putin asa crede compatriotul lui Moreno, portarul Zapata, autorul pasei prin care Moreno a deschis scorul: "A fost o seara frumoasa, sunt fericit ca am jucat bine cu o echipa mare, e bine pentru moralul nostru. A fost o incalzire buna pentru meciurile oficiale. Faptul ca am inscris trei goluri e important. Dica si Dayro sunt jucatori foarte buni, insa au stiluri diferite. Cred ca nu s-a simtit lipsa lui Dica. Steaua e diferita cu Dayro si a iesit bine".