Sport 25 Iulie 2008 12:15
Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, a declarat ca a incercat sa creeze la Rapid o familie, pentru ca giulestenii vor reusi sa cucereasca titlul in Liga I doar daca vor fi uniti.

"Cred ca toata lumea trebuie sa creeze aici un spirit de echipa, ceea ce inseamna ca trebuie sa avem solidaritate, daruire si incredere unul in altul. In primul rand trebuie sa vedem interesele clubului. Totul trebuie sa fie ca intr-o familie. Mai exista si unele probleme cateodata, dar le voi rezolva prin aplicarea de pedepse pentru cel care greseste, dar fac asta doar pentru ca tin la ei", a declarat Jose Peseiro in cadrul unei conferinte de presa.

Tehnicianul a vorbit si despre primul meci din Liga I, impotriva formatiei Gloria Bistrita: "Incepem campionatul cu mult entuziasm, ambitie si incredere. E foarte important sa castigam primul joc, de la care ma astept sa fie unul greu. Sper totusi sa facem un joc bun si sa reusim sa ne impunem. Cel mai important pentru mine e primul meci".

Meciul dintre Rapid si Gloria Bistrita, contand pentru prima etapa a sezonului 2008/2009 al Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 21:15 si va fi transmis de GSPTV.

Peseiro a tinut apoi sa le transmita un mesaj celorlalti tehnicieni din Liga I, carora le-a urat succes in sezonul viitor: "Vreau sa le spun celorlalti antrenori ca trebuie sa facem spectacol in Romania. Le transmit noroc mult, dar sa il aiba doar atunci cand nu joaca impotriva Rapidului. Vreau ca in acest campionat sa avem parte de meciuri bune, de goluri frumoase, iar la final Rapid sa iasa invingatoare, chiar daca acest lucru va fi foarte greu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.