Sport 25 Iulie 2008 00:44
Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, a anuntat ca atacantul columbian Juan Carlos Toja, de la echipa americana FC Dallas, si-a dat acordul sa vina in Ghencea
"Din discutiile avute cu el, va pot spune ca Toja a acceptat oferta de a veni la Steaua. Nu ne mai ramane decat sa facem actele. Cu Toja se incheie lista de achizitii a noastra din aceasta vara", a declarat Valeriu Argaseala la postul sport.ro. Conducatorul Stelei a mai precizat ca "jucatorul va veni in Romania vineri (n.r. azi) si va fi spectator la meciul amical de sambata, cu AS Roma". E posibil insa ca sosirea lui Toja sa se amane pentru zilele urmatoare, deoarece mijlocasul a fost selectionat intr-o echipa a celor mai buni fotbalisti din campionatul nord-american (MLS ALL Star Game), care a disputat in noaptea care a trecut, la Toronto, o partida amicala impotriva formatiei engleze West Ham United.


Despre autor:

Sursa: Azi.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.