Sport 25 Iulie 2008 00:32
Cazul "Valiza" a dat drumul robinetului cu vorbe grele n fotbalul romnesc. Un nou conflict de proportii a izbucnit ieri in fotbalul romanesc
Gazeta Sporturilor a publicat ieri, sub semnatura redactorului-sef Catalin Tolontan, un articol in care erau relatate dialoguri socante purtate intre oameni implicati direct in acest caz si lideri de la FRF, avand ca subiect luarea unei decizii in cazul Valiza.

Conform marturiilor respective, Mircea Sandu si Ionut Lupescu l-au fortat pe Daniel Florea sa ia o hotarare anti-Steaua, club care risca sa fie scos din Liga Campionilor, daca acuzatia de coruptie, asumata de Comisia de Disciplina si de Comisia de Apel, ar fi fost mentinuta. Pana la urma, vicecampioana a scapat nepedepsita din acest scandal, in timp ce FRF crede ca stelistii au cumparat bunavointa sefului comisiei. Nasu’ respinge acuzatiile, pe care Cernat nu le poate proba, deoarece martori la discutie au fost doar angajati aserviti lui Sandu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.