Sport 25 Iulie 2008 13:20
Atacantul Claudiu Niculescu, ultima data la MSV Duisburg, a semnat cu gruparea cipriota Omonia Nicosia un contract valabil doi ani, cu optiune de prelungire pe inca un sezon, informeaza, joi, presa din Cipru
"Conducerea Omoniei a anuntat achizitionarea atacantului roman Claudiu Niculescu. Dupa ce a trecut cu succes testele medicale, Niculescu a semnat un contract valabil pe doua sezoane, cu optiune de prelungire pe inca un an", se arata intr-un comunicat al clubului Omonia Nicosia.

Conducerea lui MSV Duisburg l-a anuntat, la inceputul acestei saptamani, pe Claudiu Niculescu ca nu mai intra in planurile antrenorului pentru sezonul viitor. Jucatorul nu a fost luat intr-un stagiu de pregatire si i s-a comunicat ca va fi vandut la Kaiserslautern, lucru neagreat de fotbalist. In cele din urma, Niculescu a ajuns la un acord cu Omonia Nicosia, iar presa germana a scris ca gruparea din Cipru a platit 200.000 de euro in schimbul lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.