Sport 23 Iulie 2008 18:03
Suporterii formatiei americane FC Dallas sunt nemultumiti ca jucatorul Juan Toja ar putea ajunge la Steaua si l-au sfatuit pe acesta, pe un site dedicat echipei, sa nu se transfere in Romania, informeaza NewsIn.

"Daca Juan Toja ar citi, ar sti cat de mult il urasc pe patronul clubului Steaua Bucuresti, George 'Gigi' Becali. Toja merita sa evolueze la o echipa mai buna, iar campionatul romanesc este mai valoros si exista o diferenta mare intre Steaua si FC Dallas. Dar Romania?", comenteaza fanii formatiei.

Sursa citata mentioneaza si cinci motive pentru care columbianul nu trebuie sa se transfere in Romania: Adrian Mutu, romanii injura prea mult, nu sunt apreciati in lume, eroul Romaniei este "Vlad Tepes", iar Steaua a fost echipa preferata a lui Nicolae Ceausescu.

"Poate am exagerat cu Ceausescu, pentru ca el a fost executat acum aproape 20 de ani, iar fanii Stelei din prezent probabil ca nu sunt fanii tipului, dar nu cred ca este un pas inainte sa joci pentru Becali", mai comenteaza fanii americani.

Oficialii gruparii americane au precizat de mai multe ori ca Juan Carlos Toja a primit mai multe oferte de la echipe din Europa, dar ca il vor vinde doar in cazul in care vor fi multumiti cu suma oferita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.