Sport 23 Iulie 2008 11:57
Mijlocasul roman Adrian Pit, care a fost imprumutat de AS Roma la gruparea din Serie B Pisa, a declarat ca la fosta sa echipa nu i s-a dat ocazia sa evolueze, dar spera ca situatia sa se schimbe la noul club, informeaza Calciotoscano, potrivit NewsIn

Gruparea italiana de Serie B si-a prezentat ieri seara cei patru jucatori noi, Alessandro Birindelli , Matias Masiero, Lendro Greco si Adrian Pit, in fata a aproximativ 1.000 de fani.

Pit a fost laudat de oficialii lui Pisa, care au spus despre el ca vine de la "scoala lui AS Roma", iar despre cei patru noi fotbalisti, ca vor forma un "careu de asi". "Am petrecut un an la Roma, dar nu am jucat in niciun meci din campionat. Am evoluat timp de patru ani in Elvetia, la Benllinzona. Vreau sa multumesc echipei pentru aceasta mare oportunitate care mi s-a dat si sa evoluez cat mai des", a declarat mijlocasul ofensiv roman.

Adrian Pit si-a prelungit in aceasta vara cu doi ani contractul cu AS Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.