Sport 22 Iulie 2008 02:34
Mutu se plange ca nu a avut cine sa-l ajute in atac, restul coechipierilor fiind prea ocupati cu apararea Atacantul echipei nationale, Adrian Mutu, a declarat, intr-un interviu pentru saptamanalul Fanatik, ca nu a putut sa arate ce poate la Euro, jocul defensiv impus de Piturca nefiind pe placul sau

"Mie imi convine cand echipa ataca. Nu-mi place sa stam cu fundul in poarta, sa jucam pe aparare si apoi contraatac in doi-trei oameni, ca nu se poate mai mult. Cand atacam, am cu cine sa schimb pase, sa-mi pun coechipierii in valoare, sa cream ocazii, sa dam goluri. Jocul defensiv ma dezavantajeaza si m-a dezavantajat la Euro", a spus Mutu.

Atacantul isi reproseaza si acum penalty-ul ratat cu Italia si spune ca in intalnirea cu Olanda tricolorii nu au putut face mai mult din cauza oboselii. "Cred ca se putea mai mult cu Italia, daca nu ratam acel penalty. Si acum parca il vad... Nu cred ca-l voi uita vreodata. Urmatoarele doua saptamani dupa faza aceea au fost de criza pentru mine. Imi revenea obsedant in minte acel sut", a povestit Mutu, care a analizat apoi evolutia tricolorilor in meciul cu Olanda.

"Noi am avut o problema importanta la meciul decisiv cu Olanda. La acea partida am ajuns prea obositi, dupa intalniri epuizante cu Franta si Italia, in timp ce adversarii nostri erau mai proaspeti, pentru ca nu jucasera mai deloc pana atunci. Oboseala a fost principala cauza"
, a spus Mutu.

Mutu este constient ca nu a fost in forma maxima la Campionatul European, insa se arata nemultumit de vocile care il scot tap ispasitor pentru evolutia echipei.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.