Sport 22 Iulie 2008 19:12
Noul jucator al lui AC Milan, brazilianul Ronaldinho, va purta in sezonul viitor tricoul cu numarul 80, cel cu numarul 10 fiind ocupat de olandezul Clarence Seedorf, informeaza editia online a Gazzetta dello Sport.

AC Milan a prezentat luni echipamentul pentru sezonul viitor, iar surpriza a fost constituita de faptul ca Ronaldinho va avea numarul 80, chiar daca si-a dorit numarul 10. "Nu am cerut niciunui jucator sa renunte la numarul de pe tricou si nu vom face acest lucru nici cu Seedorf. Ar fi o lipsa de respect", a explicat vicepresedintele lui AC Milan, Adriano Galliani. Ronaldinho ar mai fi putut alege unul dintre tricourile cu numerele 11 si 20, dar acesta a dorit sa isi treaca pe spate anul in care s-a nascut.

Formatia italiana a profitat deja de transferul lui Ronaldinho, iar fanii au comandat 11.000 de tricouri cu numele fostului jucator de la FC Barcelona, chiar daca noul echipament nu era inca prezentat. Ronaldinho va pleca marti la Paris, alaturi de Pato, pentru a se alatura echipei olimpice a Braziliei.

Galliani a comentat si situatia unui alt brazilian din lot, Kaka: "Nu exista nicio oferta de 150 de milioane de euro din partea vreunui club. Aceste lucruri sunt legende care se autoalimenteaza. Maine poate cineva scrie de 200 de milioane, iar apoi o sa se ajunga la 300 de milioane. Ne-au sunat si de la Real Madrid pentru Kaka, dar jucatorul ramane cu noi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.