Dupa ce a ispasit o etapa de suspendare, Gigel Coman a revenit cu succes in echipa de baza a Politehnicii AEK Timisoara. Fostul mijlocas "bancar" a marcat, miercuri, doua goluri in poarta Rapidului, contribuind astfel la ascensiunea banatenilor in clasament.

Gigel, ati umilit Rapidul chiar in Giulesti...
Nu ne asteptam sa batem cu 3-0 si sa jucam atit de lejer in fata Rapidului. A fost insa o victorie muncita, mai ales ca am fost instruiti de "Oli" sa scoatem un rezultat bun.

Sperai sa inscrii de doua ori in poarta giulestenilor?
Ma bucur foarte mult ca am marcat acele goluri. Avind in vedere ca n-am mai inscris de la meciul cu FC Brasov, de doua etape, aceste reusite au venit la momentul potrivit. N-am crezut ca voi juca atit de bine.

Ati fost avantajati de faptul ca meciul s-a jucat fara spectatori?
N-a contat deloc acest lucru. Chiar daca am fi jucat in fata publicului din Giulesti, am fi invins. Sint sigur ca ar fi venit de la Timisoara foarte multi suporteri, ca sa ne sustina.

Ce planuri ai pentru ultimele etape din retur?
Sa fiu sanatos, in primul rind. Apoi, sa formam o echipa adevarata, fiindca nu sintem pusi la punct deocamdata la partea tactica. Obiectivul nostru este clasarea intre primele sase echipe.

Urmeaza partida cu Apulum...
Va fi un meci dificil. Apulum nu mai are nimic de pierdut si va veni la Timisoara pentru a ne lua cel putin un punct.

Unde vei petrece Pastele?
Cu familia, la Timisoara. Nici n-o sa am timp sa ma duc la Inviere, fiindca meciul cu Apulum se termina tirziu. N-am sa ies din casa de sarbatori, exceptind prezenta la antrenamente. Din cite stiu, chiar in prima zi de Paste vom efectua o recuperare. De aceea, n-o sa exagerez cu mincarea si bautura. O sa maninc doar preparate din pui.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.