Patronul formatiei de sub Grant a uitat ca este vicepremier al Romaniei si s-a apucat de antrenorat. In lipsa spectatorilor, Copos a dat recital in Giulesti, criticiile sale fiind auzite de fiecare jucator al echipei "alb-visinii".

George Copos a venit optimist la arena din Giulesti. Rapid putea sa se apropie de Steaua la trei puncte, in cazul unui succes in fata Timisoarei. Cele 90 de minute ale jocului l-au intors rau pe patronul feroviarilor. Pe durata meciului, vicepremierul Romaniei a uitat de orice urma de verticalitate politica, transforman-du-se intr-un antrenor cu gura mare. Arena fiind goala, orice sunet se putea auzi fara probleme, chiar si pe teren. Copos a gesticulat, a tipat si i-a certat pe fotbalisti, dar n-a putut opri rusinea Rapidului, invins cu3-0 de Timisoara.

A anticipat rezultatul final de la pauza

Din varful tribunei oficiale, patronul Rapidului a avut grija sa se faca bine auzit de catre fotbalisti. Copos a inceput sa-i certe pe jucatori chiar inainte de primul gol. Enervat pe lipsa de viziune a lui Nicolae Constantin, vicepremierul i-a strigat fundasului: "Bai, Nae, nu-i bine ce faci. Trebuia s-o pasezi in stanga. N-ai vazut ca-i liber?" si "Haide, centreaza o data, nu te mai uita!".

Prima reusita a vizitatorilor nu l-a speriat pe Copos, dar, dupa doar doua minute, cand Gigel Coman a realizat "dubla", bosul Rapidului si-a dat seama ca gluma incepe sa se ingroase. Golul de 3-0, venit in secundele de prelungire ale primei reprize, l-a determinat pe Copos sa spuna ca acesta va fi si rezultatul final al partidei.

I-a aplaudat pe Moldovan si pe Contra

Imediat dupa debutul partii secunde, vicepremierul a explodat: "Nu se poate! Este inadmisibil. Nu jucam nimic. S-a dus meciul".

Trecerea timpului l-a facut si mai nervos pe Copos, mainile sale trecand tot mai des peste cap. Enervat de egoismul lui Maldarasanu, care a carat mingea fara nici un orizont, Copos a tipat: "Ce faci? De ce acolo? Nu se poate, da-o in ma-sa de minge". Imediat, la tinta a fost luat Buga, pentru o faza similara. In bataia pustii sale a intrat si Stancu, fotbalist care nu este iubit de suporterii giulesteni. Pe un ton ironic, Copos i s-a adresat secretarului general al clubului, Constantin Zotta: "De unde l-am adus noi pe asta? Cine ne-a pus sa-l luam?".

Cu 20 de minute inaintea finalului, dupa o noua mare ratare a banatenilor, Copos a lovit cu piciorul masa de la oficiala si a dat de pamant cu o sticla de apa pe care o tinea in mana. Copos a si aplaudat insa, dar cei vizati au fost Viorel Moldovan si Cosmin Contra, fotbalisti ai lui "Poli"!

La finalul jocului, dupa o reprezentatie nereusita ca antrenor, patronul Rapidului si-a scos palaria in fata presedintelui formatiei de pe Bega: "Noi am fost de Divizia B. Felicitari! Ati fost cei mai buni".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.