Sport 19 Iulie 2008 15:14
Atacantul lui FC Barcelona, Samuel Eto'o, a refuzat oferta facuta de echipa din Uzbekistan, Kuruvchi Taskent, care i-a propus un contract de 40 de milioane de euro anual, informeaza L'Equipe

Internationalul camerunez in varsta de 27 de ani, care a participat zilele trecute in statul asiatic la un eveniment al carui scop era promovarea fotbalului in randul localnicilor, a refuzat oferta venita din partea formatiei Kuruvchi Taskent, precizand ca doreste sa evolueze intr-un campionat puternic.

Federatia de Fotbal din Uzbekistan a anuntat marti ca liderul campionatului, Kuruvchi Taskent, il va transfera pe Samuel Eto'o, care va semna un contract valabil pe un an.

Tehnicianul lui FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat in urma cu cateva saptamani ca Eto'o, alaturi de Ronaldinho si Deco, nu mai intra in planurile sale pentru sezonul viitor. Intre timp formatia catalana i-a vandut pe brazilian si pe portughez, iar atacantul african este foarte aproapre de un trasfer in Premier League, Liverpool, Chelsea si Tottenham fiind interesate de achizitionarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.