Sport 18 Iulie 2008 03:36
Pentru Claudiu Ionescu si Robert Neagoe, aventura in Ghencea va lua sfirsit inainte chiar de a incepe. Ei vor fi imprumutati fara sa fi bifat nici un meci oficial in tricoul Stelei.
Visul de marire al celor doi jucatori a fost curmat brusc de finantatorul Stelei, Gigi Becali, acelasi care, imediat dupa incheierea ultimei stagiuni, anunta cu emfaza: "Aplic tactica Stelei din ’86. Lacatus mi-a spus ca in perioada aceea Steaua a luat vreo 50-60 de jucatori din tara, cei mai buni. Asa vreau sa fac si eu acum. Am intrebat: Care e cel mai bun jucator de la Buzau? Claudiu Ionescu. Care e cel mai bun de la Otelul? Janos Szekely. Care e primul la Mioveni? Robert Neagoe. Cel mai bun de la Urziceni? Bogdan Stancu. Si i-am luat pe toti".

PE DOS. N-au trecut nici doua luni de-atunci, iar Gigi Becali si-a schimbat radical discursul. Cladiu Ionescu nu mai este "urmasul lui Hagi", ci un jucator de duzina, la fel si Robert Neagoe. "Niste fricosi carora le tremura picioarele la antrenamente", i-a catalogat deunazi pe jucatori Becali. Lui Claudiu Ionescu si lui Robert Neagoe nu le-a mai ramas decit sa demonstreze ca au valoare. La Gloria Buzau insa, acolo unde vor merge sub forma de imprumut, Romeo Surdu, un alt jucator aflat pe lista neagra a lui Marius Lacatus, a iesit ieftin. Va pleca la rindul sau, tot in Cring sau la Brasov, dar macar a scapat de balmajeala guralivului finantator al Stelei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.