Sport 18 Iulie 2008 03:31
Fotbalistul roman a avut miercuri o intalnire cu sefii Fiorentinei, la finalul careia a anuntat ca i-a placut oferta facuta de toscani, fiind vorba nu atat de bani, cat de un proiect de viitor interesant.
Sansele ca Adrian Mutu sa ramana la Fiorentina cresc pe zi ce trece, fotbalistul roman fiind multumit la capatul primei intalniri pe care a avut-o cu sefii clubului toscan la revenirea din vacanta. "Briliantul" a avut miercuri o intalnire cu Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei, la care a participat si impresarul sau, Alessandro Moggi, iar inaintea antrenamentului de seara din cantonamentul de la Castelrotto a venit in fata presei.

"Am venit cu dorinta de a munci si de a ramane, chiar daca acest lucru nu inseamna neaparat reinnoirea contractului care expira in 2011. Am sosit chiar acum de la o intalnire cu conducerea clubului, care mi-a propus ceva interesant. Nu este vorba numai de bani, atat eu, cat si clubul suntem interesati de alte elemente. O sa stiti mai multe in zilele urmatoare. Pana la urma, ultimul cuvant il am eu in acest caz, nu impresarul meu. Astazi a fost prima oara cand am discutat cu conducerea Fiorentinei si sunt multumit", a explicat Mutu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.