Sport 18 Iulie 2008 03:26
Lovit cu bestialitate de huligani inaintea meciului de fotbal „U“ Cluj - CFR Cluj, Gabriel Osan l-a iertat, pentru bani, pe Florinel Campan.
La Tribunalul Cluj a inceput ieri procesul suporterilor echipei de fotbal Universitatea Cluj, care l-au batut cu bestialitate pe jandarmul Gabriel Osan. Primul termen a adus o lovitura de teatru in acest caz zguduitor. Desi a fost la un pas de moarte, fiind internat in spital timp de trei saptamani, alegandu-se cu hematoame la cap, Osan a acceptat sa se impace cu unul dintre agresori. Socul este cu atat mai mare cu cat jandarmul afirmase ca, pentru fapta lor, numai Dumnezeu poate sa-i ierte pe huligani!

Teribilul incident, care l-ar fi putut costa viata pe Osan, s-a produs in ultima etapa a sezonului trecut, inaintea meciului „U“ Cluj - CFR Cluj. Jandarmul a fost lovit in cap de trei tineri din galeria „sepcilor rosii“ (Adrian Stanciu, Toja Tivadar si Florinel Campan), fiindu-i aplicate lovituri cu o dala de beton si cu picioarele. Cei trei au fost arestati, iar al patrulea agresor este cercetat in stare de libertate.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.