Sport 17 Iulie 2008 03:17
Echipa Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a castigat, la mare lupta, Supercupa Ucrainei, dupa ce a trecut, cu scorul de 5-3, in urma loviturilor de departajare, de eterna rivala, Dinamo Kiev.

La finalul celor 90 de minute regulamentare de joc, valoarea apropiata a celor doua echipe s-a vazut pe tabela de marcaj, care arata egalitate la 1. Golurile partidei au fost marcate de Milevski, pentru Dinamo Kiev - in minutul 6, respectiv Sihrinski, pentru Sahtior - in minutul 38.

Fundasul nationalei Romaniei de fotbal, Razvan Rat a facut parte pe toata durata meciului din echipa lui Mircea Lucescu, marcand si golul de 2-1 la loviturile de departajare.

Celalalt roman implicat in lupta pentru castigarea Supercupei in Ucraina, respectiv Tiberiu Ghioane, a fost titular la Dinamo Kiev, dar a evoluat pana in minutul 62.

Sahtior Donetk mai adauga la palmaresul de anul acesta inca un trofeu, dupa eventul obtinut in editia trecuta a campionatului ucrainean.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.